ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ DAVOS, Διατάζει την Ιρλανδία να θανατώνει 65.000 αγελάδες, κάθε χρόνο για 3 χρόνια, για την καταπολέμηση της "Κλιματικής Αλλαγής" / Ο Τζον Κέρρι κηρύσσει πόλεμο στους Αμερικανούς αγρότες.

  

Η Ιρλανδία προσπαθεί να συμμορφωθεί με τις οδηγίες που εξέδωσε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Κλάους Σβαμπ,

με κυβερνητικά έγγραφα που διέρρευσαν να αποκαλύπτουν σχέδια μοντελοποίησης για τη σφαγή 65.000 βοοειδών κάθε χρόνο για τρία χρόνια, προκειμένου να συμμορφωθεί με τους κλιματικούς στόχους του WEF για τους "στόχους μηδενικής κλιματικής μόλυνσης".

Το Δουβλίνο αναγκάστηκε να ασκήσει πίεση στον γεωργικό τομέα, που αποτελεί διαχρονικό πυλώνα της ιρλανδικής βιομηχανίας, για να επιτύχει σημαντική μείωση των εκπομπών του, λαμβάνοντας υπόψη ότι μια αγελάδα γαλακτοπαραγωγής βάρους 550 κιλών εκπέμπει περίπου 320-330 γραμμάρια μεθανίου την ημέρα.

Ο αναπληρωτής McGrath προέβλεψε ότι ο αντίκτυπος στην αγροτική οικονομία της Ιρλανδίας θα είναι "τρομερός" και θα στείλει τις τιμές των τροφίμων σε περαιτέρω άνοδο, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα μπορούν να αγοράσουν κρέας παρά μόνο σε ειδικές περιστάσεις όπως τα Χριστούγεννα.

Οι μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις είναι σημαντικοί εκλύτες αζώτου, σύμφωνα με τον "τσάρο του κλίματος" του Μπάιντεν, Τζον Κέρι, ο οποίος πιέζει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ να πατάξει τη γεωργία στην Αμερική για να καταπολεμήσει την "υπερθέρμανση του πλανήτη".

Ο Kerry επιμένει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να μειώσουν μαζικά τη γεωργία για να επιτύχουν τους ριζοσπαστικούς στόχους της "πράσινης ατζέντας" που έχουν θέσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ).

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, ο κόσμος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή χωρίς να αντιμετωπίσει πρώτα τις εκπομπές του γεωργικού τομέα - και οι αγρότες στις ΗΠΑ βρίσκονται στο επίκεντρο των σχεδίων του.

πηγή: thepeoplesvoice.tv

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια